El President del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, contra el que va el vot de censura
El President del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, contra el que va el vot de censura

La moció de censura a Bartomeu es pot signar a Mataró

Hi ha tres punts a la ciutat amb butlletes de la moció de censura contra el President del Barça

La crisi institucional i esportiva al Futbol Club Barcelona ha desencadenat la presentació d’una moció de censura per part de diversos grups d’opinió i plataformes contra l’actual directiva encapçalada per Josep Maria Bartomeu. En els propers dies s’han de recollir signatures per forçar una votació per fer cessar l’actual junta. A Mataró hi ha tres punts habilitats per poder signar.

Els promotors de l’acció asseguren que “encara que les properes eleccions siguin el 2021, als darrers mesos els problemes de gestió econòmica i esportiva del club ens forcen a actuar. L’excessiva judicialització del club, la manca de transparència amb diversos casos en investigació, i el fracàs esportiu de les principals seccions, són només alguns dels nostres motius”.

La plataforma ‘Més que una moció’ s’ha proposat intentar aconseguir les 16.500 firmes necessàries per arribar a la votació. Tenen de termini 14 dies hàbils i per part del club blaugrana -en una interpretació dels estatuts no exempta de polèmica- es fixa com a data final el 17 de setembre. Per tant els promotors tenen pocs dies per reunir les signatures i compten amb una xarxa de punts al territori on es poden trobar butlletes. 

  • Tots els punts de Catalunya on es pot signar la moció es poden consultar aquí

A Mataró hi ha tres d’aquests punts: 

  1. Penya Barcelonista de Mataró: Carrer d’Argentona, 14
  2. Cotilleria Fransi: carrer El Torrent, 18
  3. Neteja i perfumeria Neus: Plaça de Cuba, 12.

Què cal fer per signar?

Per a signar la moció de censura s’ha de ser soci del Barça i firmar alguna de les butlletes que es poden trobar als punts. Cada soci haurà d’omplir la seva amb les dades personals i necessita conèixer el seu número de soci, omplir el contingut de la butlleta amb lletra entenedora i adjuntar una fotocòpia del DNI per totes dues cares. En el cas de la Penya Barcelonista de Mataró la fotocòpia en pot fer in situ.

El paper de la Penya Barcelonista

En una comunicació als seus associats, la Penya Barcelonista de Mataró ha deixat clara la seva postura davant la moció: “Desde la penya no ens adherim a la campanya perquè respectem totes les sensibilitats, però si que volem donar el servei els socis que ho desitgin”. Els horaris d'obertura de la penya són dilluns, dimecres i divendres de 17:30 a 19:30h

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive