Nit de l'Esport 2017. Foto de família. Cedida.
Nit de l'Esport 2017. Foto de família. Cedida.

Mataró recuperarà la Nit de l'Esport pendent

Mataró celebrarà divendres 16 la 65a Nit de l’Esport amb totes les mesures de seguretat

El Teatre Monumental acollirà el divendres 16 d’octubre, a les 20h, la 65a Nit de l’Esport de Mataró on la ciutat reconeix als millors esportistes individuals, els equips i també a d’altres actors del món de l’esport com són directius, àrbitres, empreses col·laboradores, escoles i mitjans de comunicació de l’any anterior, en aquest cas del 2019.

La gala estava programada pel passat 13 de març però l’arribada de la Covid-19 (el 14 de març es va declarar l’estat d’alarma) va fer impossible la seva celebració i es va posposar. Finalment, des de la Direcció d’Esports s’ha decidit celebrar aquesta gala el divendres 16 d’octubre i per això ha comptat amb la col·laboració de la Direcció de Cultura per adaptar les necessitats de la gala als aforaments permesos en el Teatre Monumental.

Raquel González, millor esportista de Mataró. Foto: mataro.cat

Raquel González, millor esportista de Mataró. Foto: mataro.cat

Mesures anti Covid-19

L’arribada dels assistents es farà per dues portes, tots els assistents hauran rebut les entrades per correu electrònic amb el seient assignat i l’hora d’entrada, que serà esglaonada. Caldrà portar mascareta durant tot l’acte, també al recollir el premi, que no s’entregarà en mà sinó que estarà disposat en un faristol. Caldrà fer servir gel a les entrades, al pujar i baixar de l’escenari, i tan sols s’ha convidat als nominats i premiats amb només un acompanyament.
La sortida es farà esglaonada, primer les autoritats (només portaveus municipals) i després els assistents per ordre de files.

Es preveu l’assistència de 233 persones amb 208 seients buits per complir amb les normes de distanciament.

La gala d’enguany no comptarà amb música ni amb espectacles; la conductora de l’acte explicarà les mesures preventives i el funcionament de la gala; les distàncies de seguretat estaran marcades a l’escenari; es cridaran per ordre els nominats, que seran assistits per personal de la Direcció d’Esports i la foto de grup es farà d’escenari a platea amb els premiats drets amb el trofeu a la mà.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive