Bon partit de David Romero. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Maresme debuta amb derrota

L’equip de l’Eusebi Millán cau a casa amb el Badalonès (63-76)

El 9 a 20 del primer quart va ser una llosa massa pesada. El Mataró Parc Maresme ho va intentar durant tot el partit, però el conjunt visitant va ser capaç de controlar la reacció dels mataronins per acabar emportant-se la victòria (63-76). D’aquesta manera, l’equip maresmenc perd el primer partit de la temporada que juga en el grup C-5 de la Lliga EBA.

El Badalonès va ser superior en el rebot (29 a 37), sobretot en el defensiu (19 a 27). En atac, tots dos equips van firmar deu captures. Superat en zones interiors, però també en el joc fora de la pintura, el Mataró Parc Maresme no va trobar el camí per capgirar la dinàmica que portava el partit des dels minuts inicials. Els locals només van anotar tres triples (tretze intents). En tirs de camp, l’equip de l’Eusebi Millán va encistellar poc més d’un terç dels seus llançaments (23/60).

Les estadístiques no acompanyaven i les sensacions, tampoc. El Maresme va dependre exclusivament de quatre del seus titulars; Heras (17 punts), Romero (15), Barquets (15) i Gabriel (13) van superar la barrera dels deu punts, però a tot això l’equip de casa només hi podria afegir tres punts més d’Alzamora. Va ser tot. Haro, del Badalonès, amb 22 punts i 4/7 en triples, va ser el màxim anotador i jugador més ben valorat del partit.

22-22, 13-15 i 19-19. La resta de quarts van destacar per la igualtat en el marcador, però la diferència inicial va ser decisiva. El Mataró Parc Maresme intentarà refer-se ràpid i afrontar amb garanties el partit del proper cap de setmana. L’equip de Mataró visitarà el Sol Gironès Bisbal Bàsquet en el primer desplaçament d’una temporada encara tendra.