La 41a Cursa Popular de Les Santes. Foto: esportmataro
La 41a Cursa Popular de Les Santes. Foto: esportmataro

Mataró s’enlaira: Hi haurà Travessa al Port i una cursa entre els 8 escenaris

L’Ajuntament aposta per mantenir dos dels actes més històrics de Les Santes esportives dins el nou programa del Mataró s’enlaira

L’esport és un dels ingredients sense el qual no es poden entendre Les Santes i, aquest 2020, no faltarà ni que sigui testimonialment dins el programa de les ‘no Santes’. En l’acte de presentació del Mataró s’enlaira l’Ajuntament va anunciar que hi haurà la Travessa al Port i una Cursa Popular una mica ‘sui generis’ entre els 8 escenaris del festival.

La Travessa tindrà un únic recorregut

El 'Mataró s'enlaira' incorporarà vles dues proves esportives, que evocaran la programació tradicional del que eren Les Santes Esportives. Una de les proves que es mantindrà de manera molt similar al seu estat habitual és la Travessa al Port, que arriba a la 29a edició. El recorregut serà de només 500 metres –normalment hi ha també l'opció de 1.000 metres– i la sortida dels nedadors serà esglaonada per garantir la distància de seguretat, tant a l'aigua com a la superfície.

Imatge d'arxiu de la Travessa. Foto: mataro.cat

Imatge d'arxiu de la Travessa. Foto: mataro.cat

Un format de cursa ple diferent

Un cop feta podràs demanar el diploma virtual

La 42 Cursa Popular del Mataró s’enlaira varia bastant respecte la cita històrica del matí del 28 de juliol. D’entrada no té dia i hora fixe i es podrà portar a terme durant tres dies: el 25, 26 i 27 de juliol. Qui la vulgui fer, tindrà tres recorreguts proposats, que enllacen els vuit escenaris existents, amb diferents distàncies d’entre 5, 10 km o un quart caminant.Durant aquests tres dies, es convida a qui vulgui a apuntar-s’hi de forma individual o per grups de convivència,  descarregant-se el dorsal de participació i fer el recorregut.

Com a punt de sortida cada proposta de circuit tindrà un dels escenaris del Mataró s’enlaira, de manera que els participants puguin fer-se una foto i enviar-la a xarxes socials. D’altra banda, i a partir de l’aplicació gratuïta de running Strava, la persona participant podrà descarregar la ruta de la cursa i la podrà fer qualsevol dia i a qualsevol hora durant la setmana establerta per establir un temps i una classificació.Posteriorment a la cursa, els participants es podran descarregar un diploma de participació, així com podran participar en sorteigs en el cas d’haver enviat imatges per xarxes socials.

 

Arxivat a:

Comentaris (1)

Antonio Recio Fa 3 mesos
Cal fer curses innecessàries? molta gent sense respectar distancies i respirant fort...colla d'irresponsables.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive