Pistes d'atletisme. Foto: Ajuntament
Pistes d'atletisme. Foto: Ajuntament

Mataró destina 600.000 euros a renovar la pista d'atletisme

El paviment actual presenta desgast causa de les inclemències meteorològiques i l'ús intensiu i ja no és apte per a l'esport

El paviment de la pista de l'Estadi Municipal d'Atletisme presenta deficiències a causa de les inclemències meteorològiques i el desgast del material pel seu ús intensiu, que ja no el fan apte per l’activitat esportiva. L'Ajuntament ha aprovat el projecte de renovacio del tartan, que preveu com a treballs previs la senyalització, la retirada de tot l’equipament esportiu, tant mòbil com fix, i el buidat de la sorra dels fossars. Posteriorment es farà la retirada del paviment esportiu actual.

El nou paviment estarà compost per una capa de 10 mm de gruix. La nova pista serà de dues tonalitats de color blau, que garanteix una millor definició en les retransmissions esportives. El paviment estarà homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme i tindrà el control de qualitat de la Federació Internacional Associació d’Atletes (IAFF), així que podrà acollir competicions i entrenaments internacionals i de les federacions espanyola i catalana.

A banda del paviment de la pista, es renovarà la gespa artificial existent al carril d’entrenament amb material apte per a zones de running. El projecte està pressupostat en 601.393,10 € i té un termini d’execució de 8 setmanes. Les obres es duran a terme a partir de la primavera/estiu de 2019, ja que el tipus de paviment que s’utilitza no es pot instal·lar en els mesos de grans oscil·lacions tèrmiques i d’humitat.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive