-
-

Mataró es compromet a elaborar un pla d'equipaments esportius

La proposta de resolució va ser presentada per Junts per Mataró i aprovada pel ple.

El Ple de l'Ajuntament de Mataró va aprovar el dijous passat, dia 7, una proposta de resolució per a l'elaboració d'un pla d'equipaments esportius. Tots els grups van votar a favor de la proposta presentada per Junts per Mataró, que demana els següents acords: convocar tots els agents públics i privats del sector per consensuar una línia de treball efectiva per arribar a acords per a l'elaboració d'un Pla que defineixi quina ha de ser l'estratègia municipal entorn dels equipaments actuals i de futur; i, segon, wlaborar un Pla d'equipaments esportius que s'adeqüi a les necessitats definides de la millor manera possible, tenint en compte els espais de pràctica esportiva escolars i també altres espais d'ús lliure.

El text també conclou que cal que es defineixin  les dotacions pressupostàries necessàries i, si cal, garantir-se les reserves de sòl disponibles d'equipaments per al futur.

La proposta repassa la importància de l'esport com a eina imprescindible per a la cohesió social en forma de valors, igualtat, amistat, companyonia, sacrifici, repsecte, salut individual i col·lectiva, capacitat de donar oportunitats a gent amb risc d'exclusió social, treball solidari a la ciutat a través de clubs i entitats i la presència d'esport per a tot tipus de persones.

Es recorda, també, que és evident que l'esport "és un element generador de grans oportunitats dinamitzadores de l'economia. Així, va ser una aposta clara la de portar grans esdeveniments esportius a la ciutat pel seu retorn econòmic i d'imatge", i posen com exemple grans fites com la Volta o la Copa LEN, entre d'altres.

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive