Aida Soriano Fiérrez

La UE Mataró perd contra el Pamesa per 81-65

L'equip mataroní va donar la cara, però no va poder aconseguir la victòria

El partit de la sisena jornada de la Lliga EBA entre la UE Mataró i el Pamesa va acabar amb el resultat final de 81-65 favorable a l'equip valencià. L'equip de Tito Sobrín, que recuperava a Paco Hernández després d'una lesió al turmell, no va ser capaç de guanyar en el seu tercer desplaçament de la temporada. Malgrat la diferència de 16 punts que reflecteix el marcador final, els unionistes van lluitar per aconseguir la victòria, però els petits detalls van acabar donant el triomf a l'equip del Pamesa.

Els jugadors de la Unió van sortir molt freds a la pista i prova d'això és el parcial de 23-8, favorable als locals, al final del primer quart. Però l'equip de Sobrín no és la primera vegada que supera una adversitat al marcador d'aquesta mena, i, al descans, els unionistes havien reduït a 9 punts la diferència. A la represa, la Unió va treballar de valent i va aconseguir superar el Pamesa, aconseguint una avantatge de 5 punts abans del final del tercer quart. Però, al quart període, les coses es van torçar i el Pamesa no va desaprofitar l'ocasió. Al final, 81-65 favorable a l'equip local.

Tito Sobrín: ‘Malgrat la derrota, les sensacions són bones'
La UE Mataró encadena així tres derrotes consecutives i al termini de la sisena jornada és novena amb tres victòries i tres derrotes. L'equip mataroní, però, ha perdut contra Santa Pola, Archena i Pamesa, que són, juntament amb el Torrealta, els conjunts més forts del grup, i a priori, el futur dels unionistes és encoratjador. Al termini del partit contra el Pamesa, Tito Sobrín es va expressar així: “Malgrat la derrota, les sensacions són bones. L'equip està treballant bé i unit”. De cara al compromís de la setmana vinet contra l'Almàssera, un conjunt que encara no ha guanyat cap partit, Sobrín va destacar la importància d'assegurar punts a casa i va apel•lar a la comunió que s'ha donant entre el públic i l'equip en els partits de lliga disputats al Palau Josep Mora. De totes maneres, l'entrenador de la Unió té molt clar quina ha de ser l'actitud pels propers compromisos: “L'equip ha d'estar ficat al partit des del primer minut”. La setmana vinent, contra l'Almàssera, serà un bon moment per posar-ho en pràctica.