Un partit de La Sirena aquesta temporada.

La Sirena Mataró es refà de la decepció europea

Les mataronines guanyen 9-13 al Terrassa i es col·loquen quartes en solitari.

La Sirena Mataró es refà. El conjunt de Marina Zablith tornava a la competició domèstica després de la decepció per no passar ronda a l'Eurolliga, però l'equip sembla haver  trobat el camí malgrat les darreres derrotes. El bon partit amb el Sabadell ara fa quinze dies demostrava que hi havia moltes més prestacions de les que semblava, i a Terrassa l'equip va marcar la diferència: 9-13 i quart lloc en solitari per les de Zablith.

L'equip sabia de la dificultat de la seva visita a la piscina egarenca, i va sortir a competir davant el Terrassa des del primer moment. Les locals van avançar-se en dues ocasions, però les mataronines reaccionaven. 3-3 a la primera aturada. Després, les del Maresme van col·locar-se per davant per primera vegada, però al descans es marxava 5-5.

A la represa, les mataronines van trencar el partit amb un parcial de 0-4 (on va destacar la francesa Daule amb dos gols), i això va obrir forat al marcador. En acabar el tercer període: 7-9. En el darrer quart Cambray feia el desè gol i l'equip va sentenciar el partit per la via ràpida. Finalment, el triomf no es va escapar.