Un partit del Joventut. Foto: R.Gallofré

El Joventut tanca la lliga amb una victòria a Sabadell

L’equip de Mataró acaba vuitè després de quatre victòries seguides (30-35)

El Joventut Handbol Mataró ha posat punt i final a la seva temporada amb una magnífica ratxa de quatre victòries consecutives. Mes de maig pletòric de l’equip dirigit per Sergi Rodríguez. Tot començava el dia 1, amb una ajustada victòria davant el Banyoles (24-23). El 9 de maig, els mataronins es van imposar a la pista del Granollers per 23 a 27. El següent cap de setmana, el Joventut va superar a casa el Sant Joan Despí (31-29) i, finalment, ahir dissabte, el conjunt de la capital del Maresme tancava la lliga amb una excel·lent victòria contra l’OAR Gràcia de Sabadell (30-35). Quatre de quatre.

El partit no va ser, ni de bon tros, tan plàcid com indica el marcador final. És veritat que durant la primera part el Joventut portava la veu cantant, amb parcials d’un o dos gols a favor (6-7, 8-10, 11-13, 13-15 o 16-18), però el conjunt de Sabadell reaccionava de seguida després del pas per vestidors. El 20 a 19 quan s'havien jugat els cinc primers minuts de la segona meitat no feia preveure res de bo.

De totes maneres, l’OAR no va ser capaç de capgirar del tot la dinàmica del partit. El Joventut, que durant els seixanta minuts va mantenir una extraordinària regularitat en atac, sabria respondre als intents locals d’obrir forat en el marcador. El partit arribava equilibrat a l’últim quart d’hora (24-25), i aquí l’equip del Maresme ho acabaria solucionant amb un parcial de 6 a 10 que situava el definitiu 30 a 35 en el marcador.

L’equip de Sergi Rodríguez va exhibir recursos ofensius a dojo; Sergi Germán va destacar amb 6 gols, però fins a onze jugadors diferents van fer la seva aportació golejadora. Pablo Vela i Nil Moreno, amb 5 gols, o Pol Barragán i Oriol Vaqué, que en van marcar 4, també van firmar un partit notable en aquest sentit. El Joventut acaba la lliga a mitja taula, en vuitena posició, i un balanç d’onze victòries (les últimes quatre consecutives), sis empats i tretze derrotes.