Foto d'arxiu del Joventut Synergie.

El Joventut Synergie també pot amb el Sant Quirze

El conjunt de Jordi Rubí referma el quart lloc (25-26)

Vuit victòries en les últimes nou jornades han servit al Joventut Synergie per fer-se fort a la zona alta de la classificació. L’equip de la capital del Maresme viu un gran moment de forma i, de la mateixa manera que pot expressar amb fluïdesa tot el seu potencial, també té la dosi de confiança necessària en les pròpies possibilitats per resoldre, al seu favor, finals de partit ajustats. Bona mostra d’això, el triomf d’aquest cap de setmana a Sant Quirze (25-26).

El Joventut va portar la veu cantant durant bona part del duel. A l’equador de la primera meitat guanyava de quatre (6-10). Al descans, les mataronines seguien per davant (12-15), però el Sant Quirze va ajustar la defensa durant la segona part. Les diferències cada vegada s’escurçaven més.

A un quart d’hora pel final, el Joventut ja tenia només un gol d’avantatge (19-20). Un parcial de 0 a 3, però, semblava que encarrilava el partit quan encara s’havien de jugar deu minuts (19-23). El Sant Quirze no va abaixar els braços en cap moment i, en el seu afany de trencar una mala ratxa de resultats que dura des del 2019, va ser capaç d’un últim esforç per mirar de canviar un desenllaç que semblava escrit. Al final, no va poder ser. El Joventut va mantenir la calma per emportar-se una ajustada victòria (25-26).

Ona Muñoz, que va marcar nou gols, va liderar el Joventut en l’apartat golejador. Maria Murillo, aquesta vegada, en va marcar quatre i va quedar lluny dels formidables registres que havia establert durant les últimes setmanes. El Joventut va saber trobar els mecanismes ofensius suficients per sumar una nova victòria a la lliga. El triomf consolida el Joventut a la quarta plaça i el deixa a un punt del tercer lloc.