Un partit del Joventut. Foto: R.Gallofré

El Joventut Synergie ja acaricia la tercera posició

Les mataronines superen el Gavà (28-26)

El Joventut Synergie ha guanyat deu dels últims dotze partits de lliga. Aquesta magnífica dinàmica, accentuada malgrat la derrota en el partit de l’anterior cap de setmana, ha conduït l’equip a la zona alta de la classificació i provoca que ja tingui a tocar la tercera plaça a la lliga. El Mataró és a un punt del Sant Vicenç.

El Gavà arribava a la capital del Maresme també en bona ratxa perquè havia guanyat els últims tres partits. El duel, entre equips que respiren bones sensacions i una gran confiança, es va resoldre a favor del conjunt local. I ho va fer per petits detalls, perquè la igualtat va ser la tònica general.

És veritat que el Joventut va ser l’únic equip capaç d’assolir avantatges significatius, com per exemple el 15-10 del descans. De totes maneres, el Gavà sempre tornava (21-20 a un quart d’hora pel final). Liderat per Jana Castañera (9 gols), el conjunt visitant va competir fins gairebé l’últim minut.

El Joventut, però, va gaudir de més recursos ofensius. Clara Poo va fer 7 gols, Judith Molins en va marcar 4 i un grup important de jugadores (Ona Muñoz, Zara Verdugo, Alisa Forné i Adriana Murillo) va aportar un total de 12 gols (tres cadascuna d’elles). Aquesta vegada, fins i tot, no va ser necessari un partit exuberant en atac de Maria Murillo, que només va marcar un gol.