Armillas en sots-23 i Sánchez en categoria infantil. Foto: Cedides

Irune Sánchez i Gerard Armillas, dos campions mataronins sobre bicicleta

Triomfs en campionats de Catalunya per edats.

Irune Sánchez, del EC Mataró, es va proclamar campiona de Catalunya infantil de ciclisme en carretera. La cita es va celebrar a Vilatorta, on Sánchez va imposar-se en principiants després de dominar la seva cursa des d’un bon principi i fins el final en un circuit molt tècnic, ple de revolts i zones de pujada més que considerables.

La temporada de la ciclista està sent esplèndida, ja que compta totes les seves participacions a la Copa Catalana amb victòries, liderant de moment la classificació i amb la cirereta d’aquest campionat català. Per la seva banda, en categoria principiant masculí, Aitor López va acabar en dotzena posició, meritòria si es té en compte que era el seu primer any a la categoria. En categoria aleví, Citlali Pareja va acabar en sisena posició en noies i el seu germà Saúl Pareja va acabar en vintena posició, també en edat aleví.

Triomf de mèrit d'Armillas en sots-23

Gerard Armillas va proclamar-se el passat 21 de maig com a Campió de Catalunya de ruta en categoria sots-23. El ciclista mataroní va superar als 125 corredors que van prendre part en una prova duríssima de 122km. L’exigència del traçat va ser tant elevada que només 43 dels participants a la prova van aconseguir finalitzar-la, fet que dóna més valor a l’or aconseguit.