-
-

El Mis Ibérica Mataró s'emporta el duel maresmenc amb el Tordera

Els mataronins guanyen 2-3 i segueixen en zona d'ascens.

El Mis Ibérica Mataró va encadenar una segona victòria seguida aquest cap de setmana en un altre partit complicat: aquesta vegada davant el Tordera. Els mataronins van sumar els tres punts en una pista difícil davant un rival que es troba en la zona mitja baixa de la classificació. Això els permet seguir en zona d'ascens, tercers un punt per sobre del Sant Cugat i un per sota de l'Alcobendas.

I això que la primera part va ser molt moguda, amb el Tordera avançant-se fins a dues vegades en el marcador. El primer als deu minuts, però va tenir resposta immediata del Mis Ibérica mitjançant Jordi Bartrès, que va empatar poc després. El Tordera, però, va seguir atacant i va aconseguir fer el 2-1 quan encara quedaven 11 minuts pel descans. L'empat pels mataronins el va fer Oriol Lladó.

Els mataronins van aconseguir assegurar els tres punts a la segona part, quan Jordi Bartrès va tornar a sortir al rescat amb el seu segon gol del matx. El 2-3 es va aconseguir encara amb minuts per cavant, però els de la capital del Maresme van saber mantenir l'avantatge.