La bola tornarà a rodar ben aviat. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró torna al camí del triomf en el moment just

Els mataronins superen 4-3 al Barça Lassa i s'aprofiten de l'ensopegada del segon.

El CH Mataró no coneixia la victòria aquest any, i havia perdut gairebé tot l'avantatge aconseguit en la seva primer i impressionant volta invicte. Però els d'Albert Larrea van aconseguir tornar al camí del triomf en el moment just, aquest cap de setmana. Els mataronins van guanyar 4-3 al Barça Lassa i van aprofitar l'ensopegada del segon classificat amb el quart. Així les coses, l'equip li treu ara cinc punts al Taradell.

El partit va ser mogut ja en el primer temps, on els visitants van avançar-se als cinc minuts i Àlex Cantero, abans que es comencés a témer el pitjor al Jaume Parera, va empatar el matx poc després. La igualada es va mantenir fins que abans del descans, Cusachs aconseguia el 2-1.

El matx semblava estar de cara, més quan a la segona part, dos minuts i mig va tardar Cantero en fer el 3-1. Tot estava ja encarrilat, però els blaugranes encara no havien dit la seva. En menys de 30 segons van aconseguir empatar a tres i posar l'ai al cor al pavelló. Encara faltava, però, el gol de Lladó per signar el 4-3, resultat que va ser definitiu.