El CH Mataró torna a celebrar. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró suma el tercer triomf seguit

Els mataronins superen el Vilanova i tornen a guanyar fora de casa (2-3)

La tercera victòria seguida del CH Mataró permet afirmar que l’equip d’Albert Larrea ja ha deixat enrere, de manera definitiva, un començament de temporada complicat en el qual va encaixar dues derrotes inicials. L’equip de la capital del Maresme s’ha fet fort fora de casa i en els partits igualats. De la mateixa manera que va passar a Manlleu en la darrera jornada de lliga, el Mataró va resoldre per la mínima i en el tram final un partit ajustat a Vilanova (2-3).

Conrad Xicota avançava els mataronins quan faltaven cinc minuts pel descans. El 0 a 1 va presidir el marcador fins que, a un quart d’hora pel final del partit, Eric Florenza feia el gol que semblava encarrilar la victòria (0-2). El capità del conjunt maresmenc ja suma quatre gols en aquestes primeres cinc jornades de lliga. El Vilanova, però, va reaccionar i va ser capaç d’empatar en un increïble lapse de 21 segons (2-2). Els dos gols van ser obra de Federico Bocchi. Quedaven deu minuts pel final i el CH Mataró corria el risc de caure en el desconcert. No va ser així.

El conjunt que dirigeix Albert Larrea va asserenar els ànims i a vuit de la botzina va fer el gol que seria definitiu. Gerard Cusachs en va ser l’autor. D’aquesta manera, els mataronins resolien al seu favor una situació compromesa a la pista del Vilanova. El CH Mataró suma ara nou punts i se situa quart a la classificació.