Un instant del matx. Foto: RFEP / @manuboutureira

El CH Mataró perd a Copa amb el Liceo

Els mataronins encaixen la primera derrota de la temporada.

El CH Mataró no podrà lluitar aquest diumenge per la Copa de la Princesa en la final de la cita, ja que dissabte va claudicar per un clar 6-2 amb el Liceo, amfitrió de la competició. Els mataronins, que arribaven a A Coruña com invictes, sabien de la dificultat que tenien per superar un equip que jugava a casa i que té molta qualitat. Tot i que ho van intentar, van acabar perdent i no seran a la final de la competició.

El partit no va començar gens bé pels interessos dels mataronins, que van veure com ben aviat el Liceo anotava el primer gol. Superat l'equador del primer temps, en un sol minut els gallecs van aconseguir anotar dues dianes seguides i posar un 3-0 que obligava a una remuntada molt exigent si es volia seguir amb opcions a la Copa.

L'equip de la capital del Maresme ho va intentar a la represa, i va retallar distàncies a quinze minuts per acabar. El 3-1, però, seria un miratge perquè els gallecs anotaven el quart poc després. Els mataronins van retallar de nou (4-2), però encara no era suficient, i quan a tres minuts per acabar el Liceo feia el cinquè, tot semblava ja perdut. Els amfitrions van tancar la victòria amb el 6-2 i van derrotar per primer cop al Mataró aquesta temporada.