El CH Mataró, a per un títol.

El CH Mataró guanya i és encara més líder

Els mataronins s'aprofiten de l'empat entre els seus dos perseguidors.

El CH Mataró cada vegada és més líder i té més punts d'avantatge respecte la zona de fora d'ascens. Els de la capital del Maresme van tancar dissabte la primera volta amb una gran victòria per 8-3 davant el Raspeig, que combinat amb l'empat entre Taradell i Liceo deixen el segon classificat a vuit punts dels mataronins i el quart -equip fora d'ascens- a 11 punts ja. Les sensacions són inmillorables.

El partit a casa no va tenir complicacions en una primera part espectacular dels d'Albert Larrea. Als quatre minuts Cantero, de penal, aconseguia el primer gol. I a l'equador del primer temps Carbonell feia el segon. Tot i que el matx semblava sentenciat amb el 3-0 de Bernat, els visitants van retallar distàncies amb dues dianes. Conrad feia el 4-2 abans del descans.

A la represa els mataronins van obrir escletxa amb els gols de Bernat Romero i d'Oriol Lladó. Els visitants, totalment superats, només van poder intentar maquillar el resultat, quelcom que no va sortir bé perquè Cantero i Conrad encara tindrien temps de veure porteria una vegada més. Al final, 8-3 i tres punts més vitals.