Un partit d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró espanta fantasmes

El conjunt d’Albert Larrea goleja el Jolaseta i suma la primera victòria (6-1)

El Club Hoquei Mataró ha estrenat el seu compte de victòries a la lliga i ho ha fet exclamant als quatre vents que té equip per seguir regalant grans partits. Els mataronins es van desfer dissabte del Jolaseta amb contundència gràcies, sobretot, a una segona part gairebé impecable.

Necessitava reaccionar l’equip d’Albert Larrea després de les dues derrotes encaixades en les primeres jornades de lliga. L’equip local no va notar en cap moment aquesta pressió afegida i es va limitar a executar el pla de partit amb fermesa i determinació. Un gol de Gerard Cusachs va permetre als mataronins arribar al descans amb avantatge al marcador (1-0).

Ja a la segona part, el CH Mataró va trobar la manera de trencar el partit definitivament. Eric Florenza feia el 2 a 0. Un minut després el Jolaseta marcaria el seu únic gol (2-1). Només seria un miratge. Àlex Cantero, segons més tard, faria el 3 a 1. Ja en el tram final, els locals viurien una frenesia golejadora. En van caure tres més en els últims quatre minuts. Oriol Lladó, una altra vegada Gerard Cusachs i Bernat Romero liquidarien el partit (6-1).