Un partit a casa. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró perd a la pista del Jolaseta però es manté líder

Derrota mataronina per 3 a 1 davant el fins ara cuer

El Club Hoquei Mataró ha tornat amb mal peu a la lliga després de disputar la Copa de la Princesa. De totes maneres, la jornada deixa un punt de dolçor al regust perquè els mataronins segueixen sent líders malgrat la derrota al País Basc. El Jolaseta va superar el CH Mataró, però no així els rivals més directes a la classificació.

Arenys de Munt i Vilafranca van empatar, l’Alpicat va perdre a Tordera o el Compañía de María no va passar del 0-0 davant el Liceo. Ara mateix, el CH Mataró és líder amb els mateixos punts que l’Arenys de Munt. La diferència entre el primer i el sisè, però, és de només quatre punts.

A la pista del Jolaseta, els mataronins es van avançar amb un gol d’Erik Gual a set minuts del descans (0-1). El conjunt local, però, empatava poc després mitjançant Manuel Martín. L’equip de Getxo sabria clavar el cop definitiu en els primers minuts de la segona part. Mateo Avondo i novament Manuel Martín serien els encarregats de fer el segon i tercer gol dels locals.

El Club Hoquei Mataró, inoperant en atac, no va trobar el camí de la remuntada i, d’aquesta manera, encaixava la cinquena derrota de la temporada a la lliga. Els mataronins, amb un balanç de nou partits guanyats i cinc de perduts, continuen mirant a tots els equips pel retrovisor malgrat la derrota a la pista del fins ara cuer.