El Mataró, més líder. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró recupera el lideratge

Els d’Albert Larrea es desfan del Vilafranca per 7 a 2

La bogeria, de resultats i d’alternances a la classificació, és una característica inherent de la categoria de plata de l’hoquei sobre patins estatal. El CH Mataró, que havia perdut el lideratge en l’últim partit del 2019 (derrota a Arenys de Munt) ha recuperat de nou la condició de primer classificat gràcies a la golejada contra el Vilafranca, a l’empat entre Alpicat i Arenys de Munt i a la punxada del Manlleu a casa davant el Dominicos.

El CH Mataró, equip més golejador de la lliga amb 50 gols, va tornar a exhibir tot el seu potencial ofensiu per trobar porteria contrària amb freqüència i contundència. Àlex Cantero va fer els dos primers. Encara abans del descans, Erik Gual i Eric Florenza deixaven el partit del tot encarrilat (4-0).

A la segona part, Gerard Cusachs s’encarregaria del cinquè entre els dos gols del Vilafranca (5-2). En els últims minuts, de nou Àlex Cantero faria gol per partida doble i liquidaria la golejada (7-2). El Mataró és líder amb un punt més que Manlleu, Arenys de Munt i Alpicat.