Clara Poo va fer 10 gols.

El Hapo Joventut Mataró s’estrena a la lliga amb derrota

L’equip de la capital del Maresme cau a casa amb el Sant Vicenç (19-27)

El nou projecte del Joventut Handbol Mataró, amb David Verdugo a la banqueta, ha començat amb una clara derrota a casa davant el Sant Vicenç. El nou entrenador de l’equip, fins ara director esportiu de l’entitat, ha agafat les regnes del femení després de l’etapa de Jordi Rubí al capdavant del conjunt mataroní. Després de tres temporades amb Rubí, ara és el moment d’adquirir nous automatismes i maneres de treballar. A més, la fisonomia de l’equip ha canviat de manera notable; han marxat jugadores com les germanes Murillo, Adriana i Maria, o Judith Molins, entre d’altres, i això s’ha compensat amb la promoció al primer equip de nou jugadores de les categories inferiors. Una d’elles, Abril Buscà, va poder fer dos gols en la derrota contra el Sant Vicenç.

De totes maneres, la veu cantant la seguiran portant jugadores com Clara Poo, Ona Muñoz o Alisa Forné; entre elles tres van marcar onze dels dinou gols de l’equip en l’estrena a la lliga. Xifres ofensives massa escarransides per plantar cara a un rival que va obrir forat, sobretot, a partir de la segona meitat. De fet, fins més enllà del descans el Hapo Joventut Mataró aguantava dins del partit (11-12 al minut 35). No només això, sinó que l’equip local arribava als últims deu minuts amb el mateix desavantatge en el marcador (17-18).

Els darrers instants, no obstant, van ser un autèntic calvari pel Joventut. L’equip de Verdugo es va encallar en atac i només va ser capaç de fer dos gols en els últims deu minuts de partit. A l’altra banda de la pista, en canvi, el Sant Vicenç va jugar amb certa fluïdesa fins establir la diferència final en un exagerat 19 a 27. La visitant Raquel Moré, que va fer 10 gols, va ser, de llarg, la jugadora més determinant del partit.

El Joventut i David Verdugo tenen feina i en són conscients. La temporada, amb tot el reguitzell de canvis a la banqueta i en la confecció de la plantilla, no serà cosa fàcil. El Joventut és un equip amb talent i futur, però ha perdut jugadores que t’asseguraven competir des del primer dia. Serà una cursa de fons que seguirà diumenge que ve a la pista del Granollers.