Un partit de l'stm CN Mataró. Foto: R.Gallofré

Golejada de l’stm CN Mataró i altres partits del cap de setmana

L’equip de Dani Ballart torna al camí del triomf a Madrid (4-33)

Després de l’empat a casa contra el Terrassa, l’stm CN Mataró necessitava un partit dels que t’ajuden a recuperar confiança. El conjunt de la capital del Maresme es va imposar amb gran contundència a la piscina del Concepción de Madrid.

Waterpolo

• Concepción Ciudad Lineal 4-33 stm CN Mataró

És curiós perquè el Concepción va ser capaç de fer l’empat a un. A partir d’aquí, festival de les mataronines; Van de Kraats (7), Anni Espar (6) i Bella Markoch (5) van ser les màximes golejadores del partit.

• CN Barcelona 12-8 Quadis CN Mataró

El Quadis va caure eliminat divendres en els quarts de final de la Copa del Rei. El Barcelona sempre va anar per davant i va imposar la seva superioritat.

Futbol

• L’Escala 1-1 CE Mataró

El Mataró va arrencar un empat del camp del líder. Tot va passar molt ràpid. En el 3’ s’avançava l’equip local. Dos minuts després, Barga feia l’empat que ja seria definitiu. El conjunt de Raúl Monroy segueix en bona dinàmica.

Bàsquet

• Estepona 75-54 Advisoria Mataró Maresme

Les de Mataró es van desfer a partir del tercer quart.

• Germans Homs UE Mataró Femení Maresme 41-51 Almeda

El conjunt local va fer un primer quart molt fluix (5-14) i no va poder millorar el seu escarransit encert en el tir. Arbizu va ser la millor de la Unió amb 14 punts. L’equip de Mataró és sisè amb 8/8.

• Navàs 69-80 UE Mataró Germans Homs

Triomf dels mataronins fora de casa. L’equip de la capital del Maresme va forçar més situacions de tir lliure i va comptar amb el bon partit d’Heras, Ariño, Juanola i Cánovas (50 punts entre els quatre). El Germans Homs és cinquè amb 9/4.

• Llucmajor 76-62 Mataró Parc Boet Maresme

Un últim quart nefast (28-14) va fer impossible la victòria. Fons (12) va ser el millor anotador dels mataronins, però el conjunt balear va fer brillar a Morales (14 punts i 15 rebots) i a Adrover (19 punts i 8 rebots). El Boet és cinquè amb 6/8.

Hoquei sobre patins

• Espanyol 4-2 CH Mataró

Tercera derrota seguida aquest any del CH Mataró, que sempre va anar a remolc a la pista de l’Espanyol. Els d’Albert Larrea són sisens amb 19 punts.

Handbol

• Hapo Joventut 33-23 OAR Sabadell

Victòria poderosa de les mataronines davant un equip de la part alta.

• Granollers 26-24 Hapo Joventut

L’equip de Mataró encadena la tercera derrota consecutiva. Els nou gols de Nil Moreno no van ser suficients per guanyar el partit a la pista del Vallès.

Futbol sala

• Futsal Aliança Mataró 5-5 UD Ibiza

Gran partit entre el líder, el Mataró, i el tercer classificat. L’equip local, que perdia 3 a 5 al descans, va ser capaç d’esgarrapar un punt amb una magnífica segona meitat.

• Castelldefels 5-3 Futsal ACL Grup Mataró

Derrota mataronina a la pista d’un rival directe a la classificació.