Natxo Ariño va anotar 28 punts. Foto: Joan Ventura.

El Germans Homs evita un disgust a la pista del Palma

Els mataronins s’imposen per 87 a 88

La UE Mataró-Germans Homs buscava una altra victòria fora de casa per demostrar-se a si mateix que lluny del Palau també pot ser un equip fiable. El triomf a la pista del Palma, penúltim a la classificació amb només quatre victòries, es va fer pregar però va arribar, sobretot, gràcies a una majestuosa actuació de Natxo Ariño.

El jugador mataroní va clavar vuit triples (8/16 50%) i es va enfilar fins la xifra de 28 punts. La seva aportació exterior va rebre el suport, dins la pintura, dels habituals homes forts del Mataró prop de cistella; Omaru Touré (11 punts i 11 rebots) i Jose Cabrera (8 punts i 10 rebots) van liderar l’equip en el joc interior.

El partit va començar amb dos equips especialment inspirats en atac i així va seguir durant el segon quart (56-54 al descans). Les defenses ja van carburar millor després del pas per vestidors (14-18 en el tercer període). El 17-16 de l’últim parcial va deixar el marcador en un ajustat 87-88, però la UE Mataró va defensar bé la seva victòria.

Els mataronins continuen a la zona alta de la classificació, ara amb un balanç de 13-8. L’equip de la capital del Maresme és sisè però té la segona posició a només dos partits. Diumenge que ve, el Germans Homs tindrà una nova ocasió d’escalar posicions en el partit a casa contra el Mollet.