Un partit del Futsal Mataró a casa. Foto: R.Gallofré

El Futsal Aliança Mataró perd el liderat

Els mataronins empaten a casa amb el Sabadell

El Futsal Aliança Mataró masculí empata a casa 5 a 5 enfront al CN Sabadell i perd el liderat de la 2a divisió B grup 3, que ara està en les mans de l’Hospitalet amb 1 punt més que els mataronins.El partit va tenir novament dues cares molt diferents: en la primera part es va veure un gran Aliança Mataró, molt dominador de la pilota i amb moltes ocasions clares de gol, i una segona part fluixa amb molta precipitació.

Tot i el bon inici local els visitant es van avançar al marcador amb una acció amb diversos rebots en el minut 7 de la primera part. Els mataronins, mitjançant Rafita, van aconseguir fer el 1-1 amb un fort xut al pal llarg. Tot seguit, Pano faria el 2-1 i Tolrà el 3-1. Eren els millors moments dels locals, que superaven al seu rival amb claredat. Però en una acció de córner arribaria el 3-2 visitant amb una passada interior i finalitzada per un jugador sol al segon pal. Aquesta primera part no volia acabar sense una nova diana local, i el capità Àlex Del Barco feia pujar el 4-2 amb un potent xut.

A la represa, els vermells tornaven a sortir endollats i novament el capità Del Barco feia pujar el 5-2 amb un remat espectacular a la sortida d'un córner. A partir d’aquí, i amb el 5-2 al marcador, els mataronins es van començar a diluir, generant molta precipitació i pèrdues de pilota que aprofitarien els de sabadell per fer pujar el 5-3 en el 28'. Restava molt de partit i els visitants estaven robant moltes pilotes en zona de creació i generant perill, i fruit d’una badada defensiva arribava el 5-4 visitant. Restaven 8 minuts i tot podia passar. 8 minuts intensos, amb nombroses ocasions pels dos equips però en el 37' els visitants feien pujar el 5-5 definitiu. Res va canviar al final del partit tot i els intents dels locals que veien com els visitants estaven fosos físicament.