Futbol sala Futsal Mataró. Foto: R.Gallofré

El Futsal Aliança Mataró guanya i segueix optant al títol

Els mataronins guanyen al Salou per 2-5 i segueixen en la lluita

El Futsal Aliança Mataró va aconseguir el cap de setmana passat una victòria de consolidació. Després dels problemes a principis d'any, encadenar dos triomfs seguits dona aire a l'equip que envia un missatge: seguiran optant al títol de lliga. El triomf de dissabte va ser per 2-5 davant el Salou, una pista complicada davant un rival que portava una bona dinàmica de resultats.

El partit va tenir un clar domini mataroní, amb pressió alta i bones triangulacions. Així va arribar el primer gol de Novo, neutralitzat poc després pels locals. Abans del descans, Llibert aconseguia fer el 1-2 en una jugada de córner.

La segona part va començar amb el conjunt vermell aguantant la pressió per evitar la sortida constant del porter com a jugador, i en una d’aquestes accions arriscades Pol Novo de camp a camp feia pujar l’1 a 3, era el minut 22. Però, 1 minut més tard i després d’una bona acció en banda els locals feien pujar el 2-3 i l’emoció al partit. Els mataronins arribavem a la porteria local amb molt de perill, i el marcador no es movia per les grans aturades del porter groguenc.

Fins que en el minut 26 Oriol López feian el 2-4 i trencada el partit definitivament. Arribarien els millors minuts dels mataronins, arribant amb claretat a porteria rival però sense encert. Els minuts passaven i ens plantavem als últims 5 amb porter jugador dels locals. La bona defensa visitant abortava qualsevol intent d’ocasió i ja en el minut 39 el capità Alex Del Barco, després d’una gran acció col·lectiva feia pujar el definitiu 2 a 5 al marcador.