El Futsal Aliança femení segueix sumant i veu possible salvar-se.

El Futsal Aliança s'acosta a la permanència a la 2ª femenina

Les mataronines empaten amb el cinquè classificat i es troben a un punt de la salvació.

El Futsal Aliança Mataró es desplaçava a la complicada pista de Caldes, cinquè classificat a la lliga, per continuar la seva bona dinàmica de joc i punts en aquest 2020. Les noies de Nicky Dedeu tenien l’oportunitat, en cas de victòria, de poder sortir del descens per primer cop en tota la temporada. no va ser així i l'equip va acabar empatant 3-3, resultat que permet mirar amb optimisme la situació: l'equip es troba ara mateix a només un punt de la salvació i hi ha quatre conjunts separats per dos punts. És factible.

Les mataronines van sortir llençades pel partit, amb una forta pressió i amb bon ritme de joc. Fruit d’aquest bon inici arribaria el 0-1, obra d’Anna Munné. El partit entrava en una fase de domini altern, en una pista relliscosa i complicada de jugar. En el minut 12, després d’una bona jugada individual, arribaria l’empat a 1 al marcador i a falta de 10 segons per acabar la primera part, en un xut exterior sense gaire perill, els locals aconseguirien fer el 2-1. Cop molt dur per a les mataronines. S’havia treballat bé i s’havien generat ocasions, però s’arribava a la mitja part amb derrota.

L'equip mataroní reacciona en el tram final

La segona part seguia el mateix ritme, amb l’Aliança Mataró pressionant i buscant l’empat al partit, però en una mala defensa es va arribar al 3-1 local. Les mataronines van començar a arriscar molt i en el minut 36 Anna Munné feia el 2-3 que aportava emoció als darrers minuts de partit. Restaven 3 minuts i les mataronines sortien amb portera jugador per buscar l’empat: va arribar en  l’últim minut de partit. Finalment, 3-3 i un gran punt en una pista complicada. Ara la salvació es troba a només 1 punt, i tot i que l’equip no es mou de la 14a posició, té a 4 equips separats per dos punts. El proper cap de setmana partit a casa enfront el FSF Cesar Augusta, rival directíssim per la salvació.