Un moment del partit del Boet contra el Zamora. Foto: R.Gallofré

Una de freda i una de calenta en bàsquet

Repassem els partits de les mataronines i altres resultats del cap de setmana

L’Advisoria Mataró Maresme no ha pogut refermar una reacció a la LF Challenge, després del seu primer triomf en la darrera jornada, i aquest cap de setmana ha tornat a perdre amb contundència. En canvi, el Germans Homs UE Mataró Femení Maresme ha guanyat a Madrid.

Bàsquet

• Advisoria Mataró Maresme 42-81 Zamora

Un primer parcial de 7 a 28 ja indicava per on anirien les coses. Després d’una millora important en el segon quart (19-12), el tercer període va ser definitiu (3-18). El Boet presenta un balanç d’una victòria i onze derrotes.

• Distrito Olímpico 53-69 Germans Homs UE Mataró Femení Maresme

El conjunt de Mataró se situa tercer (7/3) gràcies a aquesta victòria a Madrid. Després del descans, la Unió va exhibir una magnífica dinàmica ofensiva. Magriñà i Arbizu, amb 14 i 13 punts, van ser les millors anotadores.

Waterpolo

• Boadilla 8-26 stm CN Mataró

Anni Espar, autora de 6 gols, va encaminar una nova golejada del conjunt que entrena Dani Ballart. El CNM lidera la lliga amb els mateixos punts que el Sabadell justament abans de veure’s les cares amb l'equip vallesà, i dos representants d’Hongria, en la segona fase de l’Eurolliga.

• Quadis CN Mataró 15-5 Catalunya

Victòria convincent de l’equip que dirigeix Andrei Iosep.

Handbol

• Hapo Joventut 23-26 Elda

L’equip de la capital del Maresme va perdre a casa contra el líder.

• Banyoles 30-29 Hapo Joventut

El Joventut va anar a remolc durant tot el partit però al final només va perdre d’un gol. Nil Moreno va ser el màxim golejador (7) d’un equip que ara ja encadena tres derrotes seguides.

Hoquei sobre patins

• Lidergrip CH Mataró 3-5 Las Rozas

Les mataronines van començar manant (1-0 i 2-1) però ja abans del descans l’equip visitant va ser capaç de capgirar el marcador (2-4). Al final, i malgrat tenir opcions durant la segona meitat, els punts es van escapar. El Mataró en suma tres en cinc jornades.

Futbol sala

• Futsal Aliança Mataró 4-2 Martorell

Victòria importantíssima del conjunt de Mataró davant el rival directe en la lluita pel lideratge.

• Emotion Saragossa 2-2 Futsal ACL Grup Mataró

Les mataronines rasquen un punt davant un altre conjunt de la part baixa de la taula.