Imatge de les pistes. Foto: Ajuntament de Mataró
Imatge de les pistes. Foto: Ajuntament de Mataró

L'Estadi Municipal d'Atletisme inaugura la nova pista

El paviment estarà homologat per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme.

L'estadi Municipal d'Atletisme estrena nova pista aquest dissabte, 11 de gener, amb la inauguració oficial a les 11h amb una exhibició del CA Laietània i el GA Lluïsos. L’Ajuntament va començar les obres de renovació del paviment de les pistes de l’Estadi Municipal d’Atletisme el 29 de juliol del 2019 amb la intenció d’interferir el mínim possible en l’activitat esportiva dels clubs, col·lectius i usuaris que fan ús habitual d’aquest equipament. La renovació del paviment de les pistes, homologades per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, ha tingut un cost de 513.487€.

L’antic paviment, que es va instal·lar durant la remodelació de l’equipament feta al 2008, presentava deficiències a causa de l’ús intensiu i les inclemències meteorològiques que ja no el feien apte per a l’activitat esportiva. El nou és un tipus de paviment sintètic d’execució in situ de doble capa, estarà homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme i tindrà el control de qualitat de la Federació Internacional Associació d’Atletes (IAFF). La nova pista, amb dues tonalitats de blau, pot acollir competicions i entrenaments de les federacions espanyola i catalana, i també d’internacionals.

A banda del paviment de les pistes s’ha renovat la gespa artificial existent al carril d’entrenament. A la zona de mitja lluna sud amb més trànsit d’espectadors s’ha col·locat una barana delimitadora d’accés i una franja de formigó de 2,5 metres d’amplada.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive