El Tot Mataró JHM no s'atura i torna a guanyar

Els homes de Josep Maria Guiteras guanyen al Gavà per 32 a 36

Un partit que es presentava a priori difícil va acabar convertint-se en un partit controlat gairebé en tot moment pels mataronins. Un inici una mica irregular, va obligar als jugadors d'El Tot Mataró JHM a reaccionar davant el que podria haver sigut una presa d'avantatge dels del Baix Llobregat. Però, el gran joc desplegat per l'equip del Maresme va esfumar qualsevol possibilitat per als de Gavà. Finalment el resultat 32 a 36, dona els dos punts als mataronins que segueixen líders indiscutibles amb 17 punts.

Els primers cinc minuts de joc van estar controlats per als locals. Una despistada que podria haver costat cara als de Mataró sinó hagués sigut per la ràpida reacció que van tenir, ja que els del Baix Llobregat s'avançaven al marcador primer, i semblaven no tenir fre. Però una combinació de jugades va permetre als mataronins posar-se per davant i, des d'aquell moment, portar el ritme del partit fins al xiulet final. La primera part, va cloure amb una avantatge de 5 gols per als de Mataró.

En la represa la tònica del partit va ser la mateixa: domini dels del Maresme que marcaven el ritme del partit, i el Gavà a remolc del marcador que establien els líders. Els de Gavà van mostrar una tímida reacció al bon joc dels de Mataró, però la intenció va quedar en això, una intenció. Els últims minuts de partit, però, el cansament dels mataronins van permtre als locals anotar dos gols que emmascaraven el resultat. Finalment, 32 a 36 i els dos punts se'n anaven a Mataró.