El Tot Mataró JHM es desplaça a la pista del Gavà

Els homes de Josep Maria Guiteres, imbatuts en la primera volta, defensaran el lideratge a la pista del quart

El proper dissabte dia 2 de Desembre a les 20.00 hores, els jugadors d'El Tot Mataró JHM tenen una cita amb el CH Gavà. Els mataronins es desplaçaran fins a la pista del quart classificat amb el que ja es van veure les cares en el primer partit de lliga. El resultat va ser un ajustat 29 a 28 favorable als de Mataró.Els del Maresme defensaran en la següent jornada el seu lideratge després d'haver-se mantingut imbatut durant la primera fase.

El Tot Mataró JHM és el líder indiscutible de la classificació amb 15 punts, dos més que el segon classificat, La Canonja. Els mataronins han disputat els 8 partits corresponents a la primera fase i només han deixat escapar els dos punts en una ocasió, davant, justament, de La Canonja, equip amb el que van empatar a 26.

El Gavà per la seva part, és quart a la classificació amb 10 punts. Dels 8 partits disputats, ha guanyat en 5 ocasions i ha perdut en les 3 restants.Amb 216 gols a favor i 204 en contra, els del Baix Llobregat, es converteixen en el segon equip menys golejat després del Mataró que n'ha encaixat 194.