Aida Soriano Fiérrez

El sènior femení de la UE Mataró torna a perdre

Les unionistes van patir l'onzena derrota de la temporada contra el segon classificat, l'Olis Sóller Joventut Mariana

El partit disputat pel sènior femení de la Unió Esportiva Mataró dissabte passat, dia 9, va acabar amb el resultat final de 94-63 favorable a l'Olis Soller Joventut Mariana. Les noies de Cristina Navarro, que des de fa setmanes tenen molt clar que l'objectiu d'aquesta temporada serà la permanència, van començar molt bé el partit. El ritme de joc alt que van practicar les unionistes va permetre al conjunt mataroní acabar el primer quart a tan sols dos punts del seu rival (18-16). Però els deu minuts següents van ser el preludi d'una nova derrota. Les rotacions, les pèrdues de pilota i el gran encert anotador de les rivals, en especial de Gisela Vega (33 punts, en tot el partit), van propiciar que al descans el marcador reflectís un complicat 44-28.

El tercer quart va ser la confirmació dels pitjors presagis: l'equip unionista no va poder escurçar diferències amb l'Olis Sóller i un parcial de 30-16 va sentenciar l'equip de Cristina Navarro, que al termini del tercer període perdia de 30 punts (74-44). Durant l'últim quart, les locals només van administrar la renda aconseguida. Així doncs, les unionistes van intentar que la diferència respecte les rivals no augmentés molt més i, amb un parcial de 20-19, van consumar una nova derrota. Finalment, 94-63 i la Unió que s'instal•la definitivament a la cua de la classificació.

El de dissabte, no era ni molt menys, el partit idoni per a aconseguir una victòria, perquè l'Olis Sóller és el segon equip més potent de la Lliga Femenina-2. Tanmateix, dissabte vinent, en la tretzena jornada, La Bella Easo Casablanca visitarà el Palau Josep Mora, i a priori, les noies de la Unió optaran a la victòria, doncs el rival és un dels equips de la part baixa de la classificació.