Aida Soriano Fiérrez

El sènior femení de la UE Mataró perd contra el Viladecans per 65-58

L'equip mataroní controlava el partit al descans, però la victòria es va escapar al tercer quart

La sisena jornada de la Lliga Femenina-2, disputada dimecres, dia 1, ha tallat les ales a les noies de Cristina Navarro. Després de la victòria del passat dissabte contra el Segle XXI, el sènior femení afrontava el compromís contra el Viladecans amb la intenció de seguir amb la dinàmica guanyadora, però no va ser possible. El Viladecans va guanyar la Unió per 65-58.

El partit va començar bé per l'equip dirigit per Cristina Navarro. Al parcial d'11 a 14 al final del primer quart se li va sumar el del segon quart d'11 a 18, que deixava el marcador 22-32 favorable a la Unió. Això feia pensar que les visitants podrien aconseguir la segona victòria de la temporada; però a la represa, les coses es van torçar: les unionistes no van aconseguir matar el partit, el Viladecans va aprofitar aquesta concessió i l'arbitratge va ajudar les locals a remuntar més ràpid. El resultat final de 65-58 deixa les noies de la Unió onzenes a la classificació del grup B de la Lliga Femenina-2, a falta de la conclusió de la resta de partits disputats en la sisena jornada.

Vinaròs, proper rival
Així doncs, el sènior femení de la Unió haurà d'esperar fins dissabte per mirar d'aconseguir la segona victòria de la temporada. Serà contra el Vinaròs, un equip que ha guanyat la meitat dels seus partits i n'ha perdut l'altre. D'entre totes les seves jugadores, destaca la pivot Erika Gómez, qui ha aconseguit anotar 116 punts en 5 partits, i la també pivot Svitlana Rodionova, procedent del Barça. El partit, corresponent a la setena jornada de lliga, es disputarà dissabte, 4 de novembre, al Pavelló Poliesportiu Municipal de Vinaròs (Castelló), a les 19:30 hores.