Aida Soriano Fiérrez

El sènior femení de la UE Mataró cau davant l’Uni CajaCanarias (65-49)

L'equip mataroní segueix sense trobar el camí del triomf i ja porta deu derrotes consecutives en competició

La jornada número quinze de la Lliga Femenina-2 es va saldar amb una nova derrota de les noies de la Unió Esportiva Mataró. El rival, l'Uni CajaCanarias, va derrotar l'equip mataroní per 65-49 i les unionistes segueixen sense trobar el camí del triomf. Així doncs, les vacances de Nadal semblen no haver tingut res de positiu per a les noies de Cristina Navarro. Malgrat que abans del partit contra l'equip canari l'entrenadora afirmava que les jugadores havien tornat amb moltes ganes de sortir de la situació en la que es troben -últimes a tres victòries de la salvació- el partit disputat dissabte passat, 13 de gener, lluny de la península, no confirma el canvi de dinàmica.

El partit contra l'Uni CajaCanarias va estar molt igualat durant el primer quart (18-18). Els deu minuts següents, però, van perjudicar molt les unionistes, que només van aconseguir materialitzar 8 punts, pels 15 de les locals. La falta d'encert de cara a cistella va ser clau i les visitants es van anar al descans 7 punts per sota al marcador (33-26); una diferència gens amplia, tenint en compte que les unionistes s'han trobat en situacions molt més complicades (per exemple, el partit contra el Don Piso Girona, quan perdien de 22 punts al descans). A la represa, les noies de Cristina Navarro ho van seguir intentant, però novament un parcial advers, 17-11, durant el tercer quart, no va permetre les unionistes retallar distàncies, doncs la diferència es va veure ampliada a 13 punts (50-37). Els deu últims minuts, no van ser molt millors, i un parcial de 15-12 no va ser suficient per evitar la desena derrota consecutiva de la temporada i la número catorze en competició.

“Ha estat un partit dolent per part dels dos equips, amb una anotació baixa, però el rival ha estat més fi que nosaltres. La falta d'encert de cara a cistella i veure'ns amb una diferència cada cop més gran respecte el rival, ens ha fet abaixar els braços”, explicava Cristina Navarro al final del partit.

El pròxim rival de les unionistes serà l'Ícaro Jovent Palma, equip de la part alta de la classificació.