I. San Antonio

El Mataró supera el Badalona en el Trofeu Iluro

L'equip groc-i-negre va guanyar per la mínima amb un gran gol de Núñez i va demostrar un gran moment de forma abans de l'inici de Lliga

Davant el Badalona, un equip que aquest any ha pujat a Segona B i està carregat d'ex jugadors mataronins com Dani Martí, Joan Castillo o Marcial, el Mataró va donar ahir a la tarda mostres del seu potencial i va deixar clar que, si algú el vol superar, haurà de córrer molt, moltíssim.

Jaume Creixell ha imprimit el seu caràcter al conjunt, que no para de córrer durant els 90 minuts. Però els mataronins no es van fer amb el Trofeu Iluro (1-0) només per la seva entrega. De fet, les millors ocasions sempre van ser locals i els tres porters que va utilitzar Calderé –Javi Ruiz, Relaño i Surinyach– al seu equip van haver de treballar molt dur. Juan Carlos, un dels ex groc-i-negres, va fer un mal rebuig que Núñez va aprofitar per, sense deixar caure la pilota a terra, enviar la pilota a l'escaire. Va ser un golàs que va valer el trofeu, tot i que encara quedaven molts minuts per disputar. El Badalona es va veure superat pels de Mataró durant tota la primera meitat i, només a l'inici de la segona, van apretar en busca de l'empat. De tota manera, els ràpids contracops locals podien haver deixat un marcador més ampli. Jordi Rodríguez, fitxat del Vilanova, va fer el que va voler per la banda dreta, però tot l'equip va estar a un gran nivell. Aquest proper diumenge arriba l'hora de la veritat, al Municipal de Mataró, on els groc-i-negres juguen el primer partit de lliga davant el Sant Andreu. S'han acabat els amistosos i els tres primers punts ja estaran en joc.