Imatge d'arxiu de la UE Mataró. Foto: Joan Ventura

El Mataró Feimat planta cara però perd amb el líder

Els mataronins perden 71-72 amb el Tarragona.

El Mataró Feimat ho va tenir a tocar, però va perdre amb el líder, el Tarragona. Els de la capital del Maresme es vestien de gala per una cita clau, i el matx no va decebre. Això sí, va caure de part dels visitants per 72-73 en un partit que es va decidir a un segon pel final. Això deixa els unoinistes en cinquè lloc amb 11 victòries, a una del tercer, a dos del segon i a tres del primer classificat, però amb la sensació que l'equip pot competir davant qualsevol d'ara fins a final de temporada.

El partit va començar amb un Tarragona molt fort que va clavar un 0-11 al marcador. Semblava que seria un passeig militar pel líder, tot i que els mataornins van començar a anotar. Va ser una resposta en forma de 10-0 la que va ajustar el marcador, que quedava 17-24 en acabar el primer període. En el segon, els tarragonins van saber mantenir l'avantatge en un repartiment de cops i encerts de cara a cistella. Dos triples seguits dels unionistes mantenien viva l'esperança: 35-41.

A la represa, el Feimat va seguir a prop del líder, sense poder trencar la distància de cinc punts que es mantenia durant els primers compassos del tercer període. Aquí, però, amb Romero (22) i Solé (18) en estat de gràcia, els mataronins van anar ajustant el mtax i un parcial de 5-0 posava al Mataró per davant: 58-57. En el darrer quart els unionistes ho van tenir a les seves mans, aconseguint posar-se 62-57. El partit es va equilibrar i a tres minuts pel final, el Tarragona empatava a 67. Una bogeria de tram final. +4 dels unionistes respost amb un triple dels visitants. Dos tirs lliures en el darrer instant capgiraven el marcador i deixaven sense premi un Mataró Feimat que havia merescut més.