Una imatge d'arxiu.

El Mataró Feimat no pot amb el líder de Lliga EBA

Els mataronins ensopeguen amb el Made in Menorca.

El Mataró Feimat va tornar al camí de la victòria la setmana passada, però ja sabia que tenia complicat encadenar dos triomfs seguits amb la visita diumenge al Made in Menorca, líder de la lliga EBA. Els mataronins ho van intentar, però el conjunt de Sant Lluís va imposar-se per 82-60 demostrant el potencial que té i per què és un dels equips que aspira a l'ascens de categoria.

El matx es va començar a decidir de part dels illencs en el primer període, on ja van obrir forat al marcador de deu punts de distància. Els locals es mostraven molt forts sota la pintura tant en atac com en defensa, i des del perímetre tant Mesa com Piedra estaven altament inspirats quan tenien ocasió. El Feimat va intentar retallar distàncies en el segon quart, però el ritme anotador local no deixava marge per a la sorpresa. Al descans, +15 pels menorquins.

En el segon quart, el Feimat va seguir a remolc d'un equip superior en totes les seves facetes. Serratacó va quedar-se en els 13 punts, lluny dels seus anteriors registres, i els mataronins van errar massa intents de triple que no permetien acostar-se al marcador. En el darrer període, el quart més igualat (16-15) amb tot decidit i una demostració que aquesta no és la lliga d'un Feimat que segueix empatat a la cua de la classificació.