Foto d'arxiu del Joventut Synergie.

El Joventut Synergie perd per la mínima a Mislata

Les mataronines segueixen amb dos punts a la classificació (26-25)

A diferència de l’equip masculí (que aquest cap de setmana ha guanyat per la mínima), va sortir creu. El Joventut Synergie no va poder decantar al seu favor un final de partit ajustat a Mislata. El conjunt valencià va capgirar la situació en els últims deu minuts per acabar imposant-se per 26 a 25.

El Joventut, sempre amb petites rendes, va portar la veu cantant durant la primera part (11 a 14 al descans) i també després del pas per vestidors. Les mataronines, però, no van poder desempallegar-se mai del seu rival. El Mislata, sempre dins del partit, va fer seus els últims parcials per deixar els punts a casa.

Clara Poo, que va fer 7 gols, va ser la jugadora del Joventut més inspirada en atac. Ona Muñoz, Sandra Fargas i Adriana Murillo en van fer 4 cadascuna d’elles. Les mataronines, però, no van poder frenar Naiara Rubira, que amb 10 gols va ser la màxima golejadora del partit.