-
-

El Joventut Handbol Mataró empata amb La Canonja

Els homes de Josep Maria Guieteras aconsegueixen un bon resultat en un partit que es presentava molt complicat

Un resultat just. El Joventut Handbol Mataró va empatar a 26 gols amb La Canonja. Els mataronins van aconseguir remuntar un partit que se'ls havia posat d'esquenes gràcies, en bona part, als 10 gols anotats per Sergi Rodríguez, i a l'encert de cara porteria del pivot mataroní Martí Comas. Finalment, es van repartir els punts entre dos equips amb clares aspiracions per jugar la fase d'ascens.

El partit es presentava complicar ja que La Canonja és un dels clars favorits per jugar la fase d'ascens a la Primera Nacional. Al igual que els mataronins, en la darrera temporada, els de Tarragona van caure de primera divisió després d'haver-hi estat un any. L'equip tarragoní compta amb jugadors molt experimentats que fan del joc tarragoní un autèntic mal son per als seus contraris.

El matx es va posar ben aviat de cara per als de Tarragona que van aconseguir un primer parcial d'1 a 4. Els homes de Guiteras, però, van aconseguir igualar el marcador. Però un seguit de jugades precipitades en atac dels de Mataró va provocar que els tarragonins fessin un parcial de 2 a 9 que va condicionar tota la primera part. El bon joc del pivot mataroní, Martí Comas, que va anotar fins a 6 gols, va permetre als de Mataró recuperar-se en el marcador. El resultat del final de la mitja part era de 13 a 17 favorable als de La Canonja.

En la represa, els de Mataró van sortir a la pista més mentalitzats i van aconseguir retallar distàncies i posar-se per davant en el marcador. En els últims 10 minuts de joc, l'alternança en el marcador es succeïa de manera trepidant: els mataronins empataven, i es posaven per davant. Segons després, eren els de La Canonja qui s'avançaven. Finalment, empat a 26 gols que suposa el repartiment de punts.