El Joventut El Tot cau davant La Canonja a terres tarragonines (26-23)

Els mataronins van perdre el primer partit davant un debutant a la categoria que va jugar saber explotar les errades de l'equip d'Héctor Del Pino

El Joventut El Tot Mataró va caure en el seu partit a terres tarragonines davant La Canonja davant un debutant a la categoria (26-23). El partit va ser igualat i el podia haver guanyat qualsevol dels dos equips, però van ser els locals qui van aprofitar més les seves ocasions per fer-se amb el triomf final.

Els primers minuts van ser clarament de La Canonja, que van aconseguir siatuar-se amb quatre gols d'avantatge. Els mataronins van centrar-se i van aconseguir reduir diferències per tornar a entrar dins l'encontre. Els dos porters van ser protagonistes dels seus respectius equips, evitant que els marcadors reflectissin un resultat més ampli. La serietat que havia demostrat l'equip mataroní va fallar durant els minuts decissius, de tal manera que els tarragonins ho van aprofitar per agafar una lleugera avantatge que ja no van poder eixugar.