L'equip en un partit de la temporada.

El Futsal Aliança segueix sense guanyar a la Segona femenina

Rival molt complicat el del cap de setmana passat.

Els primers tres punts segueixen resistint-se per les noies del sènior femení Futsal Aliança Mataró. Tot i que aquest diumenge el rival, FS Castelldefels, no era el rival propici segurament. L’inici del partit va ser nefast per les locals, roben les visitants i en pocs segons fan el 0-1 al marcador, aigua freda per les jugadores i els seguidors. Els minuts avançaven i el domini era altern, fruit d’això, la jugadora local Irene amb una doble ocasió claríssima va estar apunt d’empatar el matx, però en una nova transició visitant arribaria el 0-2, cop dur per les mataronines que es desdibuixarien del parquet fins acabar amb el 0-4 de la primera part.

A la represa poca història, les locals van intentar a la desesperada maquillar el resultat fins i tot amb el joc de portera-jugadora, però amb la sensació de no tenir cap opció real de capgirar el marcador, que finalment les visitants anotaven el 0-5.Mal partit de les locals que segueixen sense aconseguir la seva primera victòria a la lliga que les alliberi d’aquesta mala situació en la dura 2a divisió estatal. Setmana vinent visita a la complicada pista de La Concòrdia, rival per intentar sumar els primers tres punts de la temporada.