Un partit d'aquesta temporada.

El Futsal Aliança no pot amb el líder

Els mataronins perden 3-5 amb el Castelldefels.

El Futsal Aliança Mataró va patir la segona derrota de la temporada després de perdre a casa 3 a 5 davant el CCR Castelldefels, el líder invicte de la categoria.  Tot i la desfeta els mataronins mantenen la tercera posició a sis punts del primer classificat i a tres de l’Hospitalet que és segon.

El partit va començar amb els dos equips ben posicionats i sense deixar gaires opcions al rival, però després dels primers minuts de tanteig el partit va embogir amb el 0 a 1. Poc va durar l’alegria visitant ja que poc després Miquel Soler amb un xut des de fora de l’àrea va fer l’empat després que la pilota impactés en el pal i entrés. Abans del descans el Castelldefels va fer l’ 1 a 2 amb el que es va arribar al descans.

A la represa els visitants van ampliar diferències fent l’1 a 3 que deixava congelada la grada del Teresa Maria Roca, però l’equip vermell va reaccionar i Alejandro Medina va fer el 2 a 3. El gol va reactivar la grada que pocs minuts després va embogir quan Medina feia l’empat a 3 després d’una bona passada de Pol Novo.  Els locals havien fet el més complicat i ara tocava rematar la feina, però els visitants que són un equip experimentat i amb ofici van saber frenar l’ímpetu local i no van desaprofitar la primera opció que van tenir per fer el 3 a 4. I quan l’empat a 4 estava més  a prop que el cinquè gol visitant, el Castelldefels va aprofitar un desajust en la pressió  local per fer el 3 a 5 definitiu.

Ara els mataronins jugaran aquest dissabte a les 17:15 hores a la pista del Canet, un equip que fins ara ha guanyat tots els partits que ha disputat com a local.