Un instant del matx.

El Futsal Aliança Mataró, nou líder de Tercera Divisió

Golejada al Vacarisses per 6-2, amb qui compartia el primer lloc.

El primer equip del Futsal Aliança Mataró va rebre diumenge la visita del Vacarisses, momentani líder de la 3a Divisió Estatal després de vèncer, la jornada 1, al Castellar per 9-2. Els mataronins eren conscients de la importància de sumar els tres punts a casa i mantenir la dinàmica positiva marcada en la primera jornada, on van guanyar per 2-7 a la pista del Centelles.

El partit va tenir, especialment a la primera part, un únic dominador, i es que al descans l’Aliança ja guanyava per 4-0.Quan només s’havien jugat tres minuts de partit, Carlos Villarin inaugurava el marcador després de rebre una passada d’Àlex elevada, i superava la sortida del porter amb un toc de molta qualitat (1-0).

Un inici de partit espectacular va col·locar els mataronins 4-0 a favor

Uns minuts més tard, en una sortida de pressió, Àlex rebia una entrada a la frontal. L’equip marcava una jugada d’estratègia i, Sevi, assistit per Oriol, feia el 2-0 quan encara érem a l’equador de la primera part. Instants després, en una triangulació amb Àlex i Oriol al contracop, Pol Novo feia el 3-0 que deixava força tocat al Vacarisses. Just abans del descans, Èric Izquierdo, assistit per Carlos Villarín, feia al segon pal el 4-0 en un nou contracop. Un cop molt dur per un Vacarisses que, en 20’, es veia obligat a obrar un miracle per a remuntar un matx que se li estava complicant.

A la represa, després d’uns minuts d’incertesa ocasionats segurament pel marcador, on els nostres no acabaven de fer el pas definitiu, els visitants, en un àgil contracop, situaven el 4-1 al marcador quan restaven encara dotze minuts pel final.

Els mataronins, però, van mantenir la calma i van tornar a trobar els espais a una defensa cada cop amb més espais. Àlex faria la sentencia amb el 5-1, resultat amb el que els visitants van optar pel porter – jugador. El resultat podria haver estat més ampli, doncs una bona defensa mataronina va propiciar diversos xuts de camp a camp que no van acabar d’entrar, a excepció d’Oriol López, que va fer el 6-1 a manca de un minut pel final.

Abans que acabés el partit, però, el Vacarisses veuria porta amb el joc de cinc situant el definitiu 6-2 al marcador.