El Futsal Aliança Mataró deixa escapar el trimof davant el Premià de Dalt

Els mataronins perden una renda de 3-0 i segueixen a la cua de la classificació

El Futsal Aliança Mataró va deixar escapar diumenge passat al Teresa Maria Roca un dels últims trens que els queden per intentar mantenir la Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala. Els vermells van desaprofitar una renda de tres gols aconseguida ben aviat en el derbi amb el Premià de Dalt, rival que no va baixar els braços i que va acabar empatant el partit. Un punt que no serveix als vermells, que segueixen cuers de la categoria i amb l’aigua al coll quan només queden nou punts per disputar-se.

El partit va començar amb un guió  que ja hauria firmat qualsevol membre del Futsal abans de començar el partit. Els mataronins van sortir endollats des del primer moment, i en la primera part van aconseguir una renda que hauria d’haver estat suficient per emportar-se una victòria vital per les aspiracions de permanència. Parés superat l’equador del primer temps, i Sergi Broto un minut després, posaven un 2-0 al marcador que encarrilava el matx. Més encara quan el mateix Broto feia el tercer abans del descans a menys d’un minut per acabar el primer temps. Però el Premià de Dalt va tenir temps encara de retallar diferències mitjançant Dedeu, que va fer el 3-1.

En la represa, els mataronins no van saber sentenciar el partit davant un rival al que havien dominat en la primera part. Matallana als set minuts de partit posava l’ai al cor al Teresa Maria Roca amb el 3-2. L’empat es consumaria poc després, en el 33’, quan Dedeu aconseguia l’empat a tres que ja no es mouria del marcador.