-
-

Maria Camino

El CN Mataró-Quadis cau davant el líder

Els de Costras es troben empatats a punts amb el CN Sant Andreu, en zona de descens

L'actual campió i lider de la lliga va complir amb els pronòstics i va guanyar al CN Mataró Quadis el passat dissabte. D'aquesta manera, els jugadors del CN Atlètic Barceloneta segueixen invictes a la lliga i es reafirmen com a líders indiscutibles amb cinc punts d'avantatge gràcies a la victòria davant el Mataró per 12 a 19. Amb aquesta nova derrota, els homes de Dorin Costras no aconsegueixen allunyar-se de la zona de descens i, a falta d'una jornada, es troben empatats a punts amb el CN Sant Andreu, que és en zona de descens.

El partit va començar molt igualat. Bona mostra n'és el resultat del primer parcial 5-5. Els mataronins van mostrar-se molt contundents davant el líder i gràcies a un joc molt fluid, amb atacs i contraatacs, els de Costras aconseguien sorprendre un Atlètic Barceloneta que no acabava de sentir-se còmode a la Piscina Municipal. El segon parcial, també molt ajustat, va cloure amb un 2-3 favorable als barcelonins que van poder imposar-se per un gol. En aquest segon quart, el desgast físic del primer temps va passar factura a ambdós equips. Amb el 7 a 6 es v a arribar al descans.

En la represa, la diferència entre ambdós equips es va fer palpable, sobretot en el tercer parcial on l'Atlètic Barceloneta va demostrar perquè és el líder. Jugades encadenades a velocitat imparable, els contraatacs i els xuts mil·limetrats van acabar amb la resistència mataronina, que va veure com el resultat del parcial (2-7) trencava totalment el partit. El darrer parcial va ser un pur tràmit: amb el partit guanyat, els de Barcelona van reduir el ritme del partit fins a tenir-lo controlat mentre els mataronins feien un intent a la desesperada per a remuntar el marcador. Però l'experiència del líder va acabar imposant-se per 3 a 4 en el darrer temps deixant el marcador final 12 a 19.