Un partit d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

El CN Mataró guanya a Madrid i continua líder

Victòria de les mataronines a la piscina del Boadilla (8-19)

El Centre Natació Mataró, com acostuma a fer aquesta temporada, va anar per feina. Al final del primer quart, l’equip de Marina Zablith ja havia deixat el partit pràcticament sentenciat (1-5). Per si en quedaven dubtes, un parcial de 2 a 7 abans del descans els esvaïa del tot. El conjunt de la capital del Maresme mantenia un ritme golejador notable i, en defensa, ofegava la majoria de possessions del seu rival.

Durant la segona part, el CN Mataró va gestionar el seu avantatge amb tranquil·litat i el va ampliar una mica més (5-7 de parcial per un marcador final de 8-19). En qualsevol cas, l’equip mataroní ja havia fet la feina durant la primera meitat i tampoc va necessitar cremar més energies de les estrictament requerides. Les mataronines van demostrar, en tot moment, superioritat i control de la situació.

Laura Vicente va fer 4 gols, Helena Lloret, Brigitta Games i Cristina Nogué en van marcar 3, i Irene González i Anni Espar, 2 gols cadascuna. El CN Mataró no va necessitar grans registres de dues de les seves principals golejadores perquè tot l’equip es va mostrar en condicions d’aportar el seu granet de sorra a una nova victòria. Ja en són set de seguides, en set jornades, i un lideratge que referma el bon moment del club mataroní.