Tornen al camp del centenari.
Tornen al camp del centenari.

El CE Mataró torna a casa: acabades les obres del Centenari

Queden uns treballs de millora en els vestuaris.

Les obres de la instal·lació de la gespa del camp del Centenari ja han acabat, després de diversos mesos en els que els equips del CE Mataró s'han repartit per la cituat i el primer equip, per exemple, ha estat entrenant i competint al Camí del Mig, precisament on als anys noranta hi havia l'altra gran club de la ciutat, el Cerdanyola. Els groc i negres no han acusat el canvi de camp durant aquestes setmanes i tornaran al Centenari com a líders, empatats a punts amb el Turó Peira. Això sí, encara queden pendents uns treballs de millora en els vestuaris.

Les obres han instal·lat una gespa combinada de fibra monofilament nervat i fibra fibril·lada recta, de 60 mm d’alçada i color verd. La gespa té tractament anti-UVA i és resistent a la calor i al gel. Es manté la base asfàltica i es reaprofitarà el reblert existent, de sorra de sílice i cautxú. El marcatge de les línies del terreny de joc s'ha fet amb la mateixa combinació de fibres però de colors blanc (futbol 11) i blau (futbol 7).

La superfície de gespa instal·lada no varia respecte l’actual (7.169,30 m²), però s'ha reduït lleugerament les mides del terreny de joc per complir amb els marges de seguretat establerts per normativa. El nou sistema de reg està format per sis aspersors emergents, un a cada extrem del camp i dos més al mig de les bandes, amb un radi d’abast superior als 42 m per cobrir tota la superfície de joc. 
 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive