Carles Torrents, lesionat al camp del Parets. Foto: cemataro

El CE Mataró empata in extremis al camp del Parets

L’equip de Raúl Monroy arrenca la lliga amb un 2 a 2

Un gol del Parets a la sortida d’un córner, i un altre després de recollir el refús del porter Joan Compte en un penal, tots dos abans de la mitja hora de partit, complicaven l’estrena del CE Mataró a 1ª Catalana. Malgrat un bon inici del conjunt mataroní, els vallesans aprofitaven les jugades a pilota parada per situar un 2 a 0 que no feia preveure res de bo. El Mataró, però, reaccionaria.

“A la segona part hem sigut molt millors. No els hem deixat sortir del seu camp, hem arribat per les bandes en situacions de superioritat, hem sabut jugar en curt i també en llarg i, a més, els canvis han funcionat.” Així resumia l’entrenador del CE Mataró, Raúl Monroy, els segons 45 minuts dels seus jugadors. De fet, el conjunt de la capital del Maresme ja havia retallat diferències abans del descans gràcies a un gol de falta directa d’Aitor González. A la segona part, però, el Mataró jugaria els seus millors minuts.

La recompensa no arribaria fins els últims segons del temps reglamentari. Toni Paredes establia el definitiu empat (2-2) amb un gol que permet al conjunt mataroní sumar el seu primer punt en aquesta temporada de retorn a la Primera Divisió Catalana. L’equip de Monroy ha arribat a la lliga preparat per a competir, després d’una pretemporada llarga en la qual ha hagut de superar el sotrac de la golejada encaixada davant la Montañesa en el Trofeu Iluro.

La pretemporada, el Trofeu Iluro i Parets ja queden enrere. El Mataró centrarà la seva atenció durant els propers dies a preparar el debut a casa. L’Escola Esportiva Guineueta, diumenge que ve a les 17:00h, serà el primer rival que visitarà el Municipal del Centenari. Caldrà veure si un dels fitxatges d’aquesta temporada, Carles Torrents, pot jugar el partit després de patir una luxació d’espatlla en el duel davant el Parets.