Ivan San Antonio

El C.E.Mataró ja és societat anònima

S'han necessitat nou mesos de gestació perquè la Societat Anònima Esportiva es converteixi en realitat

El proper dilluns finaltza el plaç de nou mesos que el Consell Superior d'Esports (CSD) va donar al C.E.Mataró per a portar a terme la conversió voluntària a Societat Anònima Esportiva (SAD). El club, com estava previst, entregarà aquest dia tota la documentació necessària per a la transformació i, d'aquesta manera, posarà fi a un procés en què Francisco José Gonzalo, president de l'entitat, ha jugat un paper clau.

El club groc-i-negre ha hagut de subscriure accions per valor de 780.000 euros per formar la societat, de la qual l'empresa Duol, propietat d'Antonio Olmo i Eudald Durán, és accionista majoritària. El procés ha sigut llarg i dur, ja que la posada en venta d'accions no va tenir l'èxit esperat i l'entitat ha hagut de buscar altres fórmules per a subscriure la totalitat de les accions.

L'Ajuntament de Mataró, que en un principi s'havia compromès a formar part de la societat, es va tirar finalment enrera encara que, en els propers tres anys, aportarà la totalitat de l'ajuda econòmica que havia promès. Amb la transformació, i malgrat el delicat moment esportiu que viu l'equip -té moltes possibilitats de baixar a Tercera Divisió aquesta temporada-, el club dóna així un pas històric cap a la seva professionalització. El màxim dirigent de l'entitat, Francisco José Gonzalo, que avui signarà els darrers documents, assegura que "amb aquesta transformació sanejarem l'economia de l'entitat i donarem un pas molt important per a veure el futur amb més optimisme". Gonzalo també ha explicat que ell seguirà sent el president: "Malgrat que en Duol té la majoria de les accions, hi ha el compromíso d'actuar per consens i de prendre les decisions entre tots".

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive