Una imatge del Futsal femení  Castelldefels.
Una imatge del Futsal femení Castelldefels.

Derrota en l'últim instant del Futsal Aliança Mataró de Segona Divisió

Les mataronines van ensopegar amb el Castelldefels.

El Futsal Aliança Mataró femení va disputar un partit vibrant i emocionant fins l’últim segon a la pista del FS Castelldefels. Les noies de Nicky Dedeu van fer una remuntada espectacular, però en l’últim fatídic minut varen deixar escapar els 3 punts.Tot i la derrota, l’equip segueix fora del descens amb dos punts de marge. La setmana vinent visitarà el Teresa Maria Roca el CD Concòrdia, equip que està en la zona tranquila de la classificació.

El partit s’iniciava amb un Castelldefels molt ben plantat a pista i dominant a les mataronines, i fruit d’això, al minut 2 arribava l’1 a 0 de Patricia. Les visitants no estaven còmodes sobre la pista i això es notava. Ja en el minut 10 arribarien dos gols seguits de les locals, per ampliar la renda fins el 3-0. Semblava que el partit estava sentenciat però estaven per arribar minuts molt emocionants. Les mataronines feien en el 11' el 3-1 obre de Meritxell, i aquest resultat seria el definitiu a la mitja part, tot i diverses ocasions clares per a cada equip.

A la segona part l’equip mataroní va sortir molt endollat, molt agressives en defensa i generant ocasions de gol amb joc trenat i vertical. En el 25 arribava el 3-2 de Meritxell . La moral estava pels núvols i les locals molt dubitatives començaven a apagar-se. En el minut 33 arribaria l’empat al marcador de la pitxixi Anna Munné. Tot era possible, els dos equips volien la victòria per sumar tres importants punts. I en un servei de banda, un fort xut de Maria Espinar tocava a una local i es convertia en el 3-4. Restaven només 5 minuts per acabar i les locals sortien amb portera jugadora. Tocava defensar i de valent. Després de resistir més de 4 minuts, quan només restaven 40″ les locals empataven el partit a 4. Èxtasi i alhora decepció visitant. Però el partit no estava encara acabat, just iniciar el joc de centre, les mataronines, despistades, regalaven una pilota centrada a les locals que amb un potent xut exterior feien el definitiu 5-4. Cop dur per les mataronines i les seves esperances de puntuar.