Un partit del Futsal Aliança d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

Tercera derrota del Futsal Aliança masculí, que manté el liderat

Els mataronins perden a Martorell i es troben

El sènior masculí Aliança Mataró encadena la tercera derrota en aquest 2020 a la complicada pista del Martorell, i veu com la seva diferència amb els seus perseguidors es redueix substancialment: ara el segon classificat es troba solament a 1 punt i el tercer a 7. L'equip necessita reaccionar després de dilapidar un munt de punts a favor.

Els mataronins sabien que Martorell era una pista dura, amb un rival molt dur físicament i amb un joc molt ofensiu i directe. El partit va ser un constant cop a cop entre els dos equips, amb moltes situacions de joc amb pivot i 1×1 en bandes. Solament les grans actuacions dels dos porters van evitar que hi hagués molts gols. L’inici va ser de domini visitant, amb una forta pressió i moltes finalitzacions amb combinacions amb pivot, mentre que els de Martorell generaven perill en transicions i u per u dels seus jugadors. En partit va entrar en una fase de molt contacte físic, i sense que cap dels dos rivals pogués imposar el seu joc. Isaac Fernádez salvaria dos situacions de segon pal claríssimes de gol, i el porter local i els pals evitaven que es mogués el marcador. Però en una jugada de transició després d’un córner mal finalitzat, el Martorell s’avançaria amb el 1-0.

El guió era semblant a la primera part, amb els de Martorell arribant amb perill amb transicions o pilotes llargues al pivot, mentre els mataronins dominaven la pilota i generaven perill a pilota aturada i amb el joc combinatiu. L’empat a 1, però, arribaria en una de les poques transicions visitants, quan Alagi robava una pilota i assistia a Joel per fer superar per fi al porter local. Restaven més de 10 minuts per acabar i s’aconseguia l’empat per fi. Els últims 10 minuts varen ser molt i molt emocionants, amb ocasions pels dos equips fins que en els darrers minuts i amb 1-1 al marcador i amb els dos equips amb 5 faltes, unes dubtoses mans de Pol Tolrà donaven l’opció als locals per xutar un deu metres. Paquito Parés no podia aturar el xut i pujava el 2-1 quan restaven menys de 3 minuts.

A la següent acció, i en una transició, unes clares mans no eren xiulades pels àrbitres, i els mataronins veien frustrades l’opció d’un deu metres molt clar. Tot i això no van desistir en l’intent d’empatar, però a falta de 2 minut en una transició arribava la sentència del partit amb el 3-1. Tocava un temps mort i arriscar amb porter jugador, però els de Martorell varen defensar molt bé i anotaven el 4-1 de camp a camp.